Logo SolidHost

  Support    Kundeområde    Server status    Driftsmeldinger  
Domenesøk :  
 


 

Om Oss


Filosofi
Hos oss setter vi kunden i fokus. Vårt motto er "Dine webtjenester på dine vilkår". Det vi prioriterer høyest hos oss er sikkerhet og kundene våre. Du som kunde skal være fornøyd og samtidig være helt sikker på at dine data ligger trygt lagret på våre servere.

Service
I dag, hvor alle kan lever tjenester som er like, satser vi på å tilby en bedre service enn våre konkurrenter. Da mener vi både at du skal få ha dine tjenester på raske og stabile servere med høy oppetid og du vil møte et serviceinnstilt personale hver gang du er i kontakt med oss.

Sikkerhet
Du skal føle deg trygg når du velger SolidHost.no. Alle våre servere blir satt opp av vårt eget personale og vi setter høye krav, både til ytelse og sikkerhet på våre servere. På grunn av dette er alle våre servere PCI sertifisert (PCI DSS). Du skal ikke være redd for at du mister data fordi hackere klarer å komme seg inn på våre servere. Nettverket våre servere står i er designet for å både takle og unngå DoS (Denial of Service) angrep. Vi har kompetent supportpersonale som både kan besvare dine spørsmål og hjelpe deg med de problemer som du støter på.

SolidHost
SolidHost.no har de siste par årene vært en stabil leverandør for webtjenestene til en stadig økende kundemasse. SolidHost.no er et produkt fra ByteBits DA, som leverer flere digitale tjenester på nett. Gjennom SolidHost.no ønsker vi å tilby noen av markedets beste tjenester til en rettferdig pris. Vi kommer ikke med ville løfter om ubegrenset lagringsplass og ubegrenset trafikk. Vi gir deg solide pakker på raske servere til en rettferdig pris. Du kan også være trygg på at våre løsninger ikke er oversolgt og våre dedikerte servere er de seneste serverene fra de beste leverandørene.


 

 

FooterAlle priser er oppgitt eks. mva.
Copyright © 2021 SolidHost.no