Logo SolidHost

  Support    Kundeområde    Server status    Driftsmeldinger  
Domenesøk :  
 


 

Softaculous

SoftaculousSoftaculous er en inkludert i alle våre webhotell og er et utrolig nyttig verktøy, både for nybegynnere og viderekommede brukere. Med Softaculous får du tilgang til en utrolig mengde programmer/skript som bare ved hjelp av et par museklikk kan installeres på din hjemmeside. Her trengs få eller ingen kunnskaper om databaser, konfigurasjonsfiler, etc. Her er det bare å bruke musen og peke på det man vil ha installert, så gjør Softaculous jobben for deg. I tillegg kan du oppgradere programvaren du har installert gjennom Softaculous. Bare husk at Softaculous ikke tar hensyn til om du har endret filer med egen info eller kanskje du har laget en egen design på ting. Det er derfor en grei huskeregel å ta backup av alle sine filer før man oppgraderer, dersom Softaculous skriver over filer ved en oppdatering.

Så fort går det å installere Wordpress


Ta en titt på hvor fort du kan installere f. eks. Wordpress hos oss;

Hva kan jeg installere?

På det nåværende tidspunkt finnes det 259 forskjellige skript som du enkelt kan installere gjennom softaculous og antallet bare øker.Blandt de vanligste skriptene finner vi Magento, WordPress, Joomla, phpBB, vBulletin, OSCommerce, Prestashop, SMF, Drupal, OpenCart, etc. Her er det meste du måtte trenge til din hjemmeside; Gjestebøker, e-handelsløsninger, forum, kundeservice, kundeundersøkelser, chatteprogrammer, CMS-systemer, etc. For en komplett oversikt over alt du kan installere, kan du ta en titt her.

Viktig å huske på

Mange av disse skriptene krever egne databaser og enkelte skript krever egen lisens. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tilbyr support på tredjeparts applikasjoner/programvare som er installert på våre servere. Det vil si at vi gir ingen support for skript/programvare som kundene selv installere på våre servere, enten selv eller gjennom Softaculous. Dersom du får problemer, må du finne hjelp på egen hånd, enten på produsentens hjemmeside, i et brukerforum eller ta kontakt med de som har laget programvaren.

Vi gjør oppmerksom på at det er ditt ansvar å holde programvaren oppdater, noe vi på det sterkeste anbefaler at du gjør. Det oppdages stadig svakheter og sikkerhetshull i programvare, noe som kan føre til redusert sikkerhet for ditt nettsted. Dersom det rapporteres om programvare som inneholder alvorlige sikkerhetshull, reserverer vi oss retten til å fjerne slik programvare og alt innhold umiddelbart. Vi gjør vårt beste for å varsle våre kunder, dersom en slik situasjon skulle oppstå, slik at man får tatt backup av sine data. Desverre kan det oppstå situasjoner hvor vi er nødt til å ta grep umiddelbart og man kan da risikere at vi må fjerne programvare før vi får varslet våre brukere. Dersom et slikt tilfelle skulle oppstå, har man en ekstra trygghet i at vi tar daglige backups av innholdet på våre servere og at det dermed er sannsynlig at vi kan gi kundene tilgang til data som evt. er blitt fjernet.

Du kan lese mer om Softaculous, alle programvaren som kan installeres og du kan prøve demoer at alle skriptene som kan installeres på programmets hjemmesider: www.softaculous.com


 

 

FooterAlle priser er oppgitt eks. mva.
Copyright © 2021 SolidHost.no